PUMA DEFY – Nové tréninkové boty značky PUMA

PUMA rozšiřuje svou tréninkovou řadu dámské obuvi o novinku DEFY. Jak už její název napovídá, vymyká se tato bota všem dosavadním pravidlům*. Její nositelkou je Selena Gomez, ambasadorka značky PUMA.

Právě Selena Gomez byla inspirací a múzou při jejich vzniku – jako odvážná a sebevědomá žena, jež boří zažité konvence a buduje si svou vlastní cestu bez ohledu na to, co si o ní myslí ostatní. DEFY jsou nové revoluční tréninkové boty. Tvar platformy, vycházející z aktuálního trendu robustních bot, vzdoruje standardním tréninkovým pravidlům a umožňuje překonávat hranice stylu. Podrážka s technologií PROFOAM tlumí náraz, zvyšuje návratnost energie a tím usnadňuje pohyb při tréninku. PUMA DEFY budou v ČR dostupné na začátku června v prodejnách A3 Sport, Sneakersmolo, Urban Store, Trendsetter.

„Vymykat se normám vyžaduje především odvahu,“ dodala Selena Gomez, „důležité je si nepřipouštět žádné tlaky, které na vás společnost vyvíjí, a být sama sebou. PUMA tuto myšlenku dokonale vystihla novou tréninkovou botou DEFY. Každý den si opakuji, jak je důležité nic si nenalhávat a neohlížet se na to, co si o vás myslí vaše okolí.“

Hlavní benefity PUMA DEFY jsou:

KOMFORT: Technologie PROFOAM poskytuje okamžité tlumení.

PODPORA: Perfektní opora v každé situaci.

STŘIH: Textilní svršek zajišťuje, že bota je příjemně lehká a zároveň perfektně padne.

* DEFY [dɪˈfaɪ] = vymykat se, vzdorovat