Budova B1 rezidenčního projektu Modřanský Háj zkolaudována

Výstavba dalších domů bude dokončena v listopadu 2017

PRAHA – 14. prosince 2016 – Avestus Real Estate, developer rezidenčního projektu Modřanský Háj, úspěšně zkolaudoval budovu B1. Na začátku prosince zde bylo v přízemí otevřeno nové prodejní centrum projektu.

Výstavba Modřanského Háje byla zahájena v roce 2010 a dnes ji tvoří sedm bytových domů. Nachází se na svažujícím se 10hektarovém pozemku v blízkosti Modřanské rokle – Cholupic a nabízí výborné spojení do centra Prahy. „Budova B1 s celkem 22 byty je jediným objektem Modřanského Háje se čtyřmi nadzemními podlažími,“ uvádí David Kříž, manažer rezidenční výstavby ve společnosti Avestus Real Estate, a dodává, „k dispozici jsou zde poslední tři volné byty o velikosti 3+kk a noví obyvatelé se začnou do svých domovů stěhovat během prvního čtvrtletí příštího roku.“ Celý komplex je plánován jako nízkopodlažní, většina budov má maximálně tři nadzemní podlaží.

V létě byla v Modřanském Háji zahájena další výstavba, vyrůstá zde 32 bytů v šesti bytových domech o velikosti od 2+kk do 4+kk a čtyři rodinné domy s dispozicemi 5+1. Všechny byty budou mít i terasu, k domům je k dispozici zahrada. Dokončení této etapy je plánováno na listopad příštího roku. V roce 2017 plánuje developer v Modřanském Háji zahájit také výstavbu řadových rodinných domů.

Více informací naleznete na stránkách Modřanského Háje www.modranskyhaj.cz, kde je také nově umístěna virtuální prohlídka bytového domu E, který je právě ve výstavbě.