Quehenberger získal nové priestory v Prologis Park Bratislava

Quehenberger DC3 Prologis Park Bratislava

V logistike a skladovaní je kľúčová lokalita. Aj preto spoločnosť Quehenberger, poskytovateľ logistických riešení, podpísala novú zmluvu na prenájom priestorov v Prologis Park Bratislava, jednom z najatraktívnejších logistických areálov v srdci Európy.

Quehenberger podpísal dlhodobú zmluvu na prenájom 14 700 metrov štvorcových skladových priestorov spolu s 970 štvorcovými metrami kancelárií. Spoločnosť tak rozšíri svoje doterajšie priestory a prevádzku v bratislavskom parku zjednotí pod jednu strechu budovy DC3. Vďaka revitalizácii kancelárií sa zároveň zlepšia podmienky pre zamestnancov.

„Prologis Park Bratislava poskytuje výborné dopravné spojenie so slovenským aj európskym trhom,“ hovorí Jozef Kováč, agent a site manager Quehenberger pre oblasť Senca. „Z nášho rastu a nových priestorov v tejto špičkovej lokalite máme veľkú radosť, keďže vďaka nim môžeme neustále zlepšovať naše logistické a prepravné služby.“

Quehenberger môže využívať kompletné zázemie parku, ktoré Prologis rozvíja v rámci iniciatívy PARKlifeTM. Pre zákazníka je k dispozícii aj nová platforma Prologis Essentials, prostredníctvom ktorej si môže objednať širokú škálu produktov a riešení za výhodné ceny – napríklad moderné LED osvetlenie, regálové systémy, mezaniny či automatizačné a udržateľné riešenia.

„Platforma Prologis Essentials pomáha zákazníkom realizovať svoje predstavy o ideálne fungujúcej prevádzke,“ hovorí Jakub Randa, manažér pre lízing a zákaznícku skúsenosť Prologis na Slovensku. „Zaviazali sme sa poskytovať zákazníkom viac než len kvalitné budovy. Aby mohli v parkoch Prologis prosperovať, majú k dispozícii aj celý rad doplnkových služieb a nepretržitú podporu nášho tímu.“

Dôkazom vysokého dopytu po kvalitných priestoroch je aj skutočnosť, že Prologis Park Bratislava je momentálne plne obsadený. Prologis preto plánuje špekulatívnu výstavbu na ploche 12 000 metrov štvorcových.