PUMA A NATUREL PŘEDSTAVUJÍ KOLEKCI Z JINÉHO SVĚTA

Projeďte se okružní vesmírnou jízdou

Herzogenaurach, Německo (24. srpna 2017) – Společnost PUMA pokračuje s posouváním hranic sportovního designu. Tentokrát se spojila s renomovaným americkým grafickým umělcem NATUREL a výsledkem je společná kolekce pro sezónu podzim/zima 2017. NATUREL si vybudoval jméno ve vyšších vrstvách streetwear designu díky svému charismatickému přístupu k pouličnímu cool stylu. Je známý pro své symbolické ilustrace a pouliční nádech neokubistického stylu. Vkládá do svého umění odkazy ze sportu, módy a hudby. Vše, co můžete od této spolupráce očekávat, nepochází z tohoto světa.

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a NATUREL zcela určitě z daleké galaxie. V kolekci PUMA x NATUREL nechybí obuv, oblečení ani doplňky. Vše je inspirované kosmickým cestováním a vizí městské krajiny na Měsíci. To vše podtrhují vojenské detaily. NATUREL otáčí nadčasové ikony, jako jsou Suede a Clyde, směrem k pouličnímu stylu. Žádné limity, žádné hranice, čistě NATUREL.

V České republice budou produkty dostupné v průběhu srpna v následujících obchodech: Brands24, Freshlabels, Footshop, Queens, Super Kecky, Shooos.

PRODUKTOVÉ INFORMACE:

PUMA x NATUREL Clyde Moon Jungle (364445 01)

Elegantní bota Clyde dostane nový NATUREL nádech s grafickým motivem „Moon Jungle“ a klasickou pevnou černou podrážkou.

PUMA x NATUREL Clyde FSHN Glow Mid (364452 01)

V jiném světě se setkává móda se sportovní klasikou. Hladký povrch Clyde ukrývá šňůrky pro čistý vzhled a bota je vybavena růžovou podrážkou.

PUMA x NATUREL Clyde Moon Desert Wns (364454 01)

Na Měsíc a zpět. Elegantní Clyde dostane nový NATUREL nádech s grafickým motivem „Moon Jungle“ a klasickou pevnou transparentní podrážkou.

PUMA x NATUREL Platform FSHN Cheetah Wns (364460 01)

Bota připravena k potulování se. Šikovná svrchní kožená část ukrývá šněrování a odhaluje divokou leopardí grafiku NATUREL.

PUMA x NATUREL Windbreaker (574179 22)

NATUREL dává klasickému stylu savana nové zpracování. Tato bunda „savana“ s asymetrickým polo zipem je opatřena měkkou podšívkou a sezónním potiskem „Moon Jungle“ vytvořeným pomocí typického grafického rukopisu NATUREL. Must-have pro příští podzimní sezónu.

PUMA X NATUREL Tech Tee (574096 22)

Fierce do T. Toto tričko je oživeno celoplošným potiskem NATUREL připomínajícím déšť a značkovou páskou PUMA x NATUREL, která prochází na zádech. Díky měkkému materiálu lze tričko nosit na trénink nebo do ulic.

#PUMAxNaturel