PUMA a Helly Hansen vytvořily exkluzivní kolekci inspirovanou outdoorem a devadesátkami

PUMA a norská outdoorová značka Helly Hansen vytvořily svou první společnou kolekci, která se veze na nekonečné vlně devadesátek. Spolupráce perfektně kombinuje sportovní styl PUMA a neformální DNA s nádechem outdooru značky Helly Hansen.

Společnost HELLY HANSEN založená v Norsku před více než 140 lety, se proslavila zejména nepromokavým oblečením pro námořníky. Dnes je lídrem v oblasti vybavení pro plachtění a lyžování, vyrábí také prvotřídní pracovní oblečení. Díky odvážnému designu a vyspělému technickému zpracování ale zanechaly kousky Helly Hansen svou stopu i v kultuře streetstylu a hip-hopu devadesátých let. Spojení PUMA X HELLY HANSEN nalézá inspiraci právě v této nesmrtelné éře, vzdává hold klasickému stylu PUMA, patrné jsou v ní ale i moderní, outdoorem inspirované prvky.

V této kolekci najdete tenisky PUMA X HELLY HANSEN LQD CELL Omega s logem PUMA a HH na patě a jazyku boty, dále PUMA X HELLY HANS Nitefox v černé barvě a PUMA X HELLY HANSEN Trailfox MTS s bílou podrážkou a semišovými detaily.

Kousky z nové spolupráce přichází v černo-bílé kombinaci, která je doplněna výraznou oranžovou. Najdeme v ní také pohodlné oboustranné a voděodolné bundy, mikiny, vesty a různé doplňky, jako jsou rybářská čepice či praktické „znovuzrozené“ ledvinky.

V České republice budou vybrané produkty z nové spolupráce k dostání exkluzivně od 26. září v prodejnách Footshop, na PUMA.com a na Hallyhansen.com. Globální představení kolekce, kterého se za Footshop zúčastnil Petr Kovac a influencer Renne Dang,  proběhlo 24.09. v Oslu.