Prologis vyhlásil vítěze ocenění „Prologis for the Best” pro rok 2018

Stipendijní granty v hodnotě 163 000 polských zlotých byly uděleny 34 studentům

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, a Poznaňská škola logistiky (WSL) oznámily vítěze 13. ročníku soutěže „Prologis for the Best”. Společná iniciativa oceňuje a podporuje ambiciózní, pracovité mladé lidi a otevírá jim dveře na cestě ke kariéře v logistice. Letos byly ceny vyhlášeny 23. května v rámci slavnostního galavečera Logistics Gala Polského logistického kongresu v Poznani.

Porota složená ze zástupců Poznaňské školy logistiky, studentské rady a zástupců společnosti Prologis vybrala nejtalentovanější absolventy Poznaňské školy logistiky pro akademický rok 2017/2018
ve třech kategoriích:

Každý z vítězů obdržel diplom a stipendium ve výši 4 000 polských zlotých financované společností Prologis. Doposud bylo takto oceněno 34 studentů, celková hodnota udělených stipendií překročila 163 000 polských zlotých.

„Tato iniciativa z našeho pohledu představuje významnou spolupráci s akademickou obcí a umožňuje podporovat ty nejlepší z nejlepších. Jsem přesvědčena, že vítězové soutěže ‚Prologis for the Best’ významně ovlivní budoucnost jak polského, tak mezinárodního logistického trhu a jistě se v budoucnu stanou našimi partnery v podnikání,“ řekla Marta Tęsiorowska, viceprezidentka a ředitelka marketingu
a komunikace společnosti Prologis pro Evropu.

Prologis je s portfoliem o rozloze 2,3 milionu metrů čtverečních logistických prostor vedoucím poskytovatelem distribučních nemovitostí na území Polska (k 31. březnu 2018).