NIGEL ELLIS, ZÁZRAČNÉ DÍTĚ Z JAMAJKY

Nadějná budoucnost mladíka po boku globální sportovní značky

PUMA s potěšením oznamuje, že podepsala smlouvu s Nigelem Ellisem. Mladý sprinter se tak připojí k rostoucí řadě jamajských sportovců podporovaných PUMOU, jako jsou např. Natasha Morrison, Kaliese Spencer, Asafa Powell, Hansle Parchment, Jaheel Hyde a samozřejmě nejrychlejší muž planety Usain Bolt.

Nigel Ellis má před sebou velkou budoucnost v atletickém světě. Pod vedením Reynalda Walcotta na Steths High School dokázal v osmnácti letech zlepšit své osobní maximum na 100 metrů na 10:16 a 20:40 na dvoustovce. Získal oba sprinterské tituly na šampionátu ISSA Boys & Girls v Kingstonu. V současné době je nejrychlejším juniorským sprinterem na 100 metrů na světě.

PUMA nadále investuje do rozšiřování své stáje atletů a partnerských svazů, a podporuje tak sport, který byl vždy bohatou součástí její historie. PUMA nechce přípravu na blížící se olympiádu v Riu podcenit a pokračuje ve svém úsilí stát se nejrychlejší sportovní značkou na světě.

„Na Jamajce je PUMA značkou číslo jedna. Pumu znám od malička – viděl jsem sportovce, se kterými spolupracuje, střední školy, které podporuje, i kvalitu běžeckých bot a tréninkového oblečení, které vyrábí. Podpis smlouvy s Pumou je pro každého sportovce velkým okamžikem a pro mě je to opravdu závazek. Jsem hrdý, že ve mně společnost vidí potenciál a že jsem získal příležitost pokračovat ve svém studiu. Velmi se těším na naši spolupráci,“ řekl Nigel Ellis.

Pascal Rolling, PUMA Head of Sports Marketing for Running, dodal: „Jsme velmi šťastní, že jsme podepsali smlouvu s Nigelem. Zlepšuje se velmi rychle. Také je na něm vidět touha porovnávat se s těmi nejlepšími. Ztělesňuje ducha a hodnoty společnosti Puma jak na trati, tak i mimo ni, aniž by ztrácel nadšení pro to, co v životě dělá. Je to mladý muž s obrovskou budoucností a my jsme potěšeni, že můžeme být součástí jeho budoucího úspěchu.“