NAY si v Prologis Park Bratislava pronajímá 27 600 metrů čtverečních

NAY, největší maloobchodní prodejce elektroniky na Slovensku, potvrzuje rostoucí poptávku po prostorách největšího parku v portfoliu Prologis v regionu střední a východní Evropy

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, dnes oznámil, že společnost NAY, největší specializovaný prodejce elektroniky na Slovensku, podepsala novou nájemní smlouvu na 7 800 metrů čtverečních v Prologis Park Bratislava. Za účelem umístění provozu do jedné budovy se v rámci parku rozhodla společnost NAY přesídlit z budovy 6 do budovy 4, čímž zvýšila celkovou plochu svých pronajatých logistických a kancelářských prostor na 27 600 metrů čtverečních.

„Prologis je na současné i budoucí potřeby svých zákazníků vždy připraven reagovat flexibilně
a s ochotou. Tato transakce potvrzuje naši schopnost poskytovat strategická řešení na míru, která přesně splňují zákaznické požadavky,” řekl Martin Stratov, senior manažer pro pronájem a výstavbu společnosti Prologis na Slovensku.

Prologis Park Bratislava je situován 24 kilometrů východně od centra Bratislavy, 2 kilometry od Sence
a 16 kilometrů od mezinárodního letiště. Prologis zde zajišťuje kombinaci spekulativní výstavby a budov na míru, aby vyšel vstříc vysoké poptávce po logistických prostorách plynoucí z ideálního umístění parku pro společnosti působící v regionu střední a východní Evropy a také v Rakousku.

V parku se v současnosti nachází 14 budov o celkové rozloze přes 345 000 metrů čtverečních sloužících pro výrobu a distribuci, nabízí také 83 000 metrů čtverečních pro další výstavbu.

Prologis je s více než 586 000 metry čtverečními logistických a průmyslových prostor hlavním poskytovatelem distribučních nemovitostí na území Slovenska (k 30. červnu 2017).