Modřanský Háj je o krok blíže úspěšnému dokončení

Avestus Real Estate, developer rezidenčního projektu Modřanský Háj, završil kolaudaci infrastruktury pro jeho závěrečnou fázi. Komunikace a veškeré sítě jsou nyní připraveny pro 17 pozemkových parcel, které jsou invenčním zájemcům k dispozici pro individuální výstavbu, i pro rodinné domy v rámci stavební etapy Modřany Villas, z nichž prvních 16 se právě dokončuje a zbývajících 46 začne vznikat na jaře tohoto roku.

Pro finální fázi získal Avestus kolaudační souhlas na základě zkompletování infrastruktury pro parcely určené k individuální výstavbě a pro výstavbu rodinných domů.  Těch v rezidenčním komplexu přiléhajícím k lesům Modřanské rokle vyroste celkem 62, z nichž prvních 16 je již téměř dokončeno. Domy se zahradami, jejichž velikost se bude pohybovat mezi 250 a 480 metry čtverečními, a dvěma parkovacími místy budou dostupné v dispozicích od 4+kk přes 4+1 až po 5+1, s cenami startujícími na 9,7 milionu korun bez DPH.

Díky úspěšné kolaudaci infrastruktury je nyní v Modřanském Háji připraveno 17 kompletně zasíťovaných parcel, z nichž k dnešku již téměř polovina našla své majitele, kteří si přejí vytvořit bydlení zcela po svém.

Rodinné domy i pozemky určené k výstavbě spojují veškeré benefity Modřanského Háje: blízkost přírodě s krásnými výhledy, intimní a bezpečnou atmosféru ideální pro rodinné bydlení, dobrou dostupnost do centra metropole v řádu několika málo desítek minut, ale i služby a občanskou vybavenost v bezprostředním okolí: školy, školky, golfové hřiště, tenisovou halu, půjčovnu kol či nedalekou populární trať pro in-line brusle.

„Těší nás, že se nám podařilo projekt opět posunout o krok blíže do cílové rovinky. Na základě přetrvávající vysoké poptávky zákazníků po bytech, domech a parcelách v Modřanském Háji jsme přesvědčeni o tom, že i zbývající rodinné domy v rámci stavební etapy Modřany Villas brzy najdou své nové majitele. V současné době jsou již prodány či rezervovány více než dvě třetiny z celkového počtu rodinných domů, které zde postavíme,“ doplnil manažer rezidenční výstavby společnosti Avestus Real Estate David Kříž.

Základní informace o komplexu Modřanský Háj:

Zahájení výstavby v roce 2010

Dokončeno 13 bytových domů

17 kompletně zasíťovaných pozemků k dispozici pro okamžitou výstavbu

9 bytových domů, 16 rodinných domů, 5 dvojvil a 3 prémiové vily ve výstavbě

46 rodinných domů, jež začnou vznikat v rámci stavební etapy Modřany Villas

Balkony, terasy, předzahrádky, zahrady a možnost parkování u všech typů nemovitostí

Poslední volné domy s plochou 135 až 282,5 metrů čtverečních v ceně od 9 650 000 Kč

Výhody lokality Modřanského Háje:

Kvalitní dopravní spojení s centrem metropole autem i hromadnou dopravou

Blízkost přírodní památky Modřanská rokle a dalších lokalit k volnočasovým aktivitám

Umístění v klidné zástavbě ve svahu na pravém břehu Vltavy

Propojenost s okolní krajinou v bezpečné čtvrti ideální pro rodinný život

Více informací naleznete na stránkách Modřanského Háje www.modranskyhaj.cz, jež také umožňují virtuální prohlídku rodinného domu typu 1.