Kiwi.com má novou produktovou ředitelku, do travel-tech společnosti přichází Gisele Mast

Společnost Kiwi.com jmenovala novou produktovou ředitelku, Gisele Mast, která přináší rozsáhlé zkušenosti z působení v globálních rolích produktového managementu a developmentu. Vytvořila a vedla množství B2C, B2B2C a B2B strategií v cestovním průmyslu, a to jak v oblasti letectví, tak pozemní dopravy či ubytování. Působila například ve společnostech Booking.com, Priceline či TripAdvisor.

„Mám opravdovou radost, že u nás můžu Gisele přivítat. Její bohaté zkušenosti s globálními produkty, které mají zákazníci tolik v oblibě, jsou přesně to, co teď potřebujeme.  Kiwi.com čeká v nadcházejících letech další růst a Gisele bude jeho nepostradatelnou součástí,“ řekl CEO a spoluzakladatel Kiwi.com Oliver Dlouhý.

„Oliver a jeho tým vytvořili svým inovativním přístupem opravdovou hodnotu, se kterou poskytují neuvěřitelné množství cestovních možností. Těším se, teď už z pozice produktové ředitelky Kiwi.com, na celý tým a na společnou cestu disrupce odvětví za tou nejlepší možnou nabídkou pro zákazníky,“ dodala ke svému jmenování Gisele Mast.

Před Kiwi.com působila Mast jako produktová ředitelka v Kinly, produktová viceprezidentka a ředitelka nových segmentů v Booking Holdings či produktová ředitelka v TripAdvisor.

Petra Vaškových, která v této pozici v Kiwi.com působila doposud, zůstává ve společnosti na pozici Chief of Staff pro produktovou divizi a bude i nadále zajišťovat její organizaci a přípravu pro další růst.