Emirates přichází s novou platformou vytvořenou na míru obchodním partnerům společnosti

Letecká společnost Emirates představila novou moderní online platformu pro své obchodní partnery po celém světě.

Online portál Emirates Partners Portal představuje novou službu, která je šitá na míru všem partnerům tak, aby splňovala různé podmínky na odlišných trzích. Tato platforma mění způsob, jakým Emirates informuje své obchodní partnery o novým produktech, službách a politice společnosti.

Portál nabízí celou řadu funkcí, včetně samoobslužných nástrojů a podpory nebo automatizovaných obchodních procesů, které jsou zaměřeny na zajištění efektivity.

Máme velkou radost, že se nám podařilo spustit nový portál Emirates Partners, který je určený pro naše obchodní partnery po celém světě. Jedná se o platformu vyvinutou na míru, umožňuje nám nabídnout služby, které jsou založené na potřebách našich partnerů, ať už jde o informace, školení, či technickou podporu,“ řekl Adnan Kazim, obchodní ředitel Emirates.

Platforma byla vytvořena pomocí nejnovějších technologií podle NDC/IATA standardů, které poskytují přístup k obsahu společnosti Emirates, zajišťují provozní aktualizace 24/7 a tvoří základnu pro další platformu společnosti, jako je například Dubai Experience. Tato technologie přináší agilní a pevný základ pro další vylepšení a budoucí vývoj, což členům obchodního týmu Emirates umožňuje poskytovat nejnovější informace zaměřené na trh, a to v několika jazycích a také na míru obchodním partnerům Emirates. Registrace je rychlá, bezpečná a spojená s identifikací každého agenta.

Pro více informací navštivte: https://www.emirates.partners/s/?language=en_US