Emirates představuje ve své první a byznysové třídě ještě vyšší úroveň komfortu

Společnost Emirates zvýšila komfort ve své první a byznysové třídě uvedením nových luxusních produktů, jako jsou kolekce pohodlných oděvů s hydratačními mikrokapslemi s mořskou řasou, lázeňská péče značky VOYA nebo nová řada necesérů
s kosmetikou Bulgari. Emirates v souladu se svou strategií klade důraz na dokonalý komfort svých pasažérů a za tímto účelem spojila síly s předními odborníky z různých oblastí. Exkluzivní zážitek z cestování s Emirates tak nyní přináší opět něco navíc.

Vychutnejte si dokonalý spánek

Emirates na své palubě jako první letecká společnost na světě představuje speciální kolekci pohodlného volnočasového oblečení s hydratační funkcí pro dokonalý spánek cestujících první třídy při dlouhých nočních přeletech. Oděvy, vyvinuté ve spolupráci se značkou Matrix, jsou vyrobeny ze speciální tkaniny s mikrokapslemi využívajícími patentované technologie Hydra Active tak, aby udržovaly pokožku hydratovanou během celého letu. Miliardy mikrokapslí obsahujících složku tzv. Sea Kelp se totiž při pohybu  uvolňují a zvlhčují pokožku.

Sea Kelp, v podobě hnědé mořské řasy nebo chaluh, se obvykle nachází v Severním ledovém oceánu a je známá vysokým obsahem živin, jež hydratují kůži a přitom udržují její vlhkost. Tato vlastnost najde skvělé uplatnění právě v prostředí letecké dopravy.

Technologie mikrokapslí zachovává hydratační vlastnosti oblečení až do 10 vyprání, takže kolekce může být zákazníky využita opakovaně. S oděvy dokonale barevně ladí pantofle a oční maska, vše je zabaleno ve stylovém plstěném vaku.

Emirates nabízí v první třídě nově plyšovou deku z umělé ovčí kůže. Bude k dispozici nejen na palubě, ale i v oficiální prodejně Emirates na letišti v Dubaji. Cestující v byznysové třídě se mohou při svém příštím letu těšit i na nové měkké přikrývky v antracitově šedé barvě.

Užijte si osvěžující probuzení

Pro ještě dokonalejší zážitek z cestování představuje Emirates novou řadu luxusní lázeňské péče
o tělo VOYA. Kolekce cenami ověnčené irské značky byla navržena speciálně pro Emirates a zahrnuje šampon, kondicionér, tekuté tělové mýdlo, cleanser na obličej, tělový krém, tekuté mýdlo na ruce, mýdlovou tabletu a krém na ruce. Zákazníci Emirates mohou produkty využít v palubních lázních letadel A380, jejich selekci ale nabídnou i letištní salonky. Rovněž toalety první
a byznysové třídy budou vybaveny tělovými krémy a krémy na ruce VOYA.

Pečující řada značky navržená pro Emirates představuje tři různé parfemace: rozmarýn s mátou (řada Revitalise), levandule s rozmarýnem (řada Tranquility) a limetka s mandarinkou (řada Soothing). Kolekce produktů VOYA je vyrobena z organických mořských řas, které byly ručně sklizeny v irském městě Sligo. VOYA, ikona v oblasti luxusní lázeňské péče, je vyhledávaná po celém světě a nyní si ji mohou vychutnat i pasažéři Emirates.

Emirates spolupracuje také s luxusní italskou značkou Bulgari, s níž vytvořila exkluzivní sadu cestovních necesérů pro pasažéry první a byznysové třídy. Luxusní taštičky v sobě ukrývají parfém značky Bulgari Eau Parfumée au thé noir s typickou dřevitou vůní a další produkty pro dokonalé hýčkání a péči o pleť pro pocit svěžesti a výjimečnosti.

Cestovní neceséry zpříjemní zákazníkům Emirates dlouhé noční přelety. Kosmetické taštičky pro pasažéry první třídy vyrobené z jemné kůže přicházejí v osmi provedeních v antracitově šedé barvě pro muže a světle šedé pro ženy. Dalších osm variant (čtyři pánské a čtyři dámské) bylo navrženo pro byznysovou třídu.

Exkluzivní péče

Emirates získala v letošním udílení cen „Skytrax World Airline Awards“ prestižní titul „Nejlepší letecká společnost na světě roku 2016“, který potvrzuje skvělé výsledky jejích investic do nových produktů
a služeb. Cestující si v průběhu letů mohou na palubě Emirates vychutnat vyhlášený servis mezinárodního personálu z více než 135 zemí, gurmánské nabídky regionálně inspirovaných pokrmů v kombinaci s prvotřídními víny či nejlepšími šampaňskými z celého světa. Zákazníkům ve všech třídách letadel Emirates je k dispozici cenami ověnčený digitální zábavní systém „ice“ s více než 2 500 kanály nabízejícími filmy, televizní programy, hudbu a podcasty.

Prémiový zážitek z letu s Emirates dokonale doplňují služby poskytované zákazníkům před vzlétnutím či na letištích v síti 40 salónků Emirates. V nejdůležitějších světových destinacích nabízejí nadstandardní servis a péči s důrazem na každý detail pro co nejvyšší spokojenost a komfort cestujících. Zákazníci první či byznysové třídy mohou s Emirates cestovat i na letiště a zpět díky bezplatné dopravě vozem s osobním řidičem.