Emirates Aviation University představila speciální balíček pro mezinárodní studenty

Emirates Aviation University představila studijní, který nabízí finanční výhody a podporu zahraničním studentům.

Balíček zahrnuje 20% slevy na univerzitní ubytování, 15% slevu na poplatky za studium a jednou ročně bezplatnou zpáteční letenku s Emirates v Economy Class. Pomoc studentům zahrnuje také bezplatné letištní služby pro tři osoby od společnosti Marhaba, předních světových poskytovatelů služeb pro pasažéry, která je součástí Emirates Group. Studenti budou navíc osvobozeni od všech poplatků za správu víz a budou mít možnost ubytování v hotelu pro dva dospělé po dobu tří dnů zdarma.

Podle Dr. Ahmada Al Aliho, prorektora Emirates Aviation University, pomůže speciální balíček studentům k dobrému startu na univerzitě: „Pomoct svým dětem usadit se na nové univerzitě a v novém městě může být pro mnoho rodičů náročný úkol. Věříme, že s naší pomocí budou rodiče schopni v klidu a bez stresu ubytovat své děti v Dubaji a zajistit jim vše potřebné do začátků. Díky novým výhodám mohou studenti snadno cestovat domů a díky pohodlnému životnímu stylu se v Dubaji bez problémů soustředit na své akademické a profesní cíle na Emirates Aviation University.“

Studium v zahraničí pomáhá studentům rozvíjet silné osobní a profesní vztahy, dlouhodobé kulturní vazby, najít nové zájmy a zažít život z jiné perspektivy. Emirates Aviation University (EAU) je přesvědčena, že člověk se nejvíce učí prostřednictvím kvalitních zážitků. Možnost prožít život i z jiného úhlu pohledu a v jiné části světa obohacuje vzdělání ještě více, proto se EAU snaží v tomto studenty podporovat a poskytovat jim ty nejlepší nástroje, aby mohli tyto jedinečné příležitosti využívat na akademické půdě a také v osobním rozvoji.

EAU nabízí širokou škálu příležitostí ke vzdělávání. Studenti si mohou vybrat z odborných vysokoškolských a postgraduálních programů. Vysoký standard studia garantují kvalitní akademičtí pracovníci se znalostmi z nejnovějšího vývoje v oblasti letectví. Univerzitní programy jsou nabízeny ve spolupráci s univerzitou Coventry ve Velké Británii a akreditovány různými národními a mezinárodními institucemi. EAU navíc loni získala akreditaci Letecké výcvikové organizace pro výcvik údržby od Evropské agentury pro bezpečnost letectví (EASA).

Emirates Aviation University je akademické „křídlo“ skupiny Emirates Group a jedna z nejprestižnějších univerzit v regionu. Je také jednou z předních vzdělávacích institucí na Blízkém východě s programy souvisejícími s letectvím. Od roku 2014 vyrostla z malé vysoké školy na plnohodnotnou univerzitu a nabízí více než 35 programů různých oborů studia. Tento růst dokazuje, že poptávka po kvalitním vysokoškolském vzdělávání je ve Spojených arabských emirátech velká. EAU proto dále posiluje a upevňuje svou pozici v centru excelence leteckého vzdělávání.

EAU nedávno oznámila nový šestiměsíční program stáže ve spolupráci se skupinou Emirates Group pro studenty, kteří prokazují mimořádné akademické výsledky. Program prestižní stáže v jedné z největších a nejúspěšnějších organizací v regionu pomůže studentům spojit studium s prakticky aplikovanými zkušenostmi souvisejícími s jejich vzdělávacími a kariérními plány.