Arcona Property Fund ve Štětíně prodlužuje nájemní smlouvu se společností Intive

Fond Arcona Property Fund N.V. a společnost Intive S.A. se dohodly na prodloužení a rozšíření existující nájemní smlouvy týkající se kancelářských prostor v budově MARIS v polském Štětíně. Intive si pronajme dalších 420 metrů čtverečních, čímž rozšíří plochu svých kanceláří na 2 700 metrů čtverečních. Platnost nájemní smlouvy pro tyto prostory se od 1. ledna 2019 prodlouží na dobu dalších pěti let.

Desetipatrový kancelářský projekt MARIS, který byl postaven v roce 2006, nabízí zázemí na ploše 5 455 metrů čtverečních a 119 podzemních parkovacích míst. Díky nové nájemní smlouvě se společností Intive se počínaje 1. lednem 2019 zvýší míra obsazenosti budovy na 91,5 %.

Intive, lídr v oblasti informačních technologií, je největším nájemcem štětínské nemovitosti a zároveň jedním z významnějších nájemců v portfoliu fondu Arcona Property Fund jako takového.

Vedení Arcona Property Fund těší, že se Intive rozhodla svůj pronájem v kancelářském centru MARIS rozšířit, a je přesvědčeno o úspěšném pokračování dosavadní spolupráce.