Arcona Capital získala na CIJ Awards 2017 titul „nejlepšího správce aktiv”

Arcona Capital, přední nezávislý správce nemovitostních fondů na trzích střední Evropy, s potěšením oznamuje vítězství v kategorii „Nejlepší správce aktiv“ (Best Asset Management Company) na 17. ročníku soutěže CIJ Awards 2017 pro Českou republiku.  Společnost zazářila v konkurenci řady dalších subjektů.

Arcona Capital na slavnostním vyhlášení cen konaném 30. listopadu v pražském hotelu Marriott úspěšně proměnila jednu z více než 100 nominací na ocenění v celkem 25 soutěžních kategoriích. Výroční akce CIJ Awards, jež jsou historicky nejstarší soutěží v oblasti komerčních nemovitostí v České republice, se zúčastnilo přes 320 předních osobností tuzemského realitního trhu.

„Jsme rádi, že se nám na letošních CIJ Awards podařilo získat ocenění Nejlepší správce aktiv. Rok 2017 byl pro celé odvětví skutečně mimořádný,“ řekl Guy Barker, výkonný ředitel společnosti Arcona Capital. „Toto ocenění dokazuje silnou pozici, kterou Arcona ve svém oboru získala díky hluboké znalosti trhu a dlouhodobým vazbám napříč regionem.”

„Letošek byl pro Arconu dalším úspěšným rokem. V současné době spravujeme nemovitosti a finanční aktiva v hodnotě přesahující 645 milionů eur pro soukromé i institucionální klienty
v sedmi evropských zemích. Dva z osmi našich fondů jsou přitom zaměřeny exkluzivně na Českou republiku,“
uvedl Zbyněk Laube, ředitel Správy aktiv společnosti Arcona Capital pro střední Evropu. „Zaměřujeme se na zajištění dalších příležitostí pro růst našeho vlajkového fondu Arcona Property Fund N.V. Jeho celkovou hodnotu hodláme v horizontu příštích tří až pěti let zvýšit na 500 milionů eur přidáním dalších 30 až 50 aktiv.“