Savills Česká republika a Slovensko posiluje vedení společnosti

Společnost Savills dnes oznámila jmenování Bena Maudlinga, který úspěšně založil a etabloval českou a slovenskou kancelář společnosti v Praze, na pozici ředitele pro klíčové klienty (Head of Key Clients) pro region EMEA v rámci oddělení regionálního investičního poradenství. Ben bude střídavě působit v Londýně a Praze. Pro českou a slovenskou pobočku bude totiž i nadále působit na poradenské pozici (Executive Advisory).

Stuart Jordan byl povýšen na pozici výkonného ředitele (Managing Director) Savills pro Českou a Slovenskou republiku. Současně ale bude stále působit jako vedoucí oddělení kapitálových trhů. Do pozice finančního a provozního ředitele (Finance & Operations Director) byl povýšen Robert Pastuszek, jenž do společnosti nastoupil počátkem dubna letošního roku.

James Sparrow, CEO Savills pro Velkou Británii a region EMEA, říká: „Jsem potěšen, že Ben, Stuart a Robert přijali tyto nové role, které jsou pro naši společnost v tomto regionu opravdu klíčové. Považujeme to za velký krok kupředu v rámci naší strategie ve střední a východní Evropě. Pražská kancelář byla otevřena v únoru 2017 a od té doby naši kolegové dokázali, že umí poskytovat špičkové a komplexní služby. Nyní zaměstnáváme 50 lidí poskytujících služby v oblasti investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu. Střední a východní Evropa zůstává pro Savills důležitou oblastí růstu, v roce 2018 tu zaznamenala společnost rekordní objem investic do nemovitostí ve výši 13,8 miliardy eur.“