S Emirates do Dubaje za akční ceny a k tomu vstupenka zdarma do vodního parku Atlantis Aquaventure a akvária The Lost Chambers

Atlantis Aquaventure a The Lost Chambers jsou jedničkou mezi vodními parky a akvárii s mořskými živočichy v regionu

Největší světová letecká společnost Emirates zavádí speciální tarify pro české turisty mířící do Dubaje. Každá letenka zahrnuje navíc jednodenní vstupenku do jedněch z nejoblíbenějších turistických atrakcí v Dubaji – do vodního parku Atlantis Aquaventure a akvária The Lost Chambers.

Speciální nabídka letenek se vztahuje na rezervace provedené mezi 21. říjnem a 3. listopadem a platí pro cesty uskutečněné do 29. února 2020. Cestující mohou využít výhodné tarify letenek Economy Class od 10 490 Kč a Business Class od 49 890 Kč. Po zakoupení letenky v rámci kampaně zákazník obdrží email od Emirates s jedinečným přístupovým kódem, díky kterému bude moci získat jednodenní vstup do Atlantis Aquaventure. Nabídka platí pouze pro cestující z Prahy do Dubaje a nevztahuje se na přestup v Dubaji. Volný vstup do Atlantis Aquaventure & The Lost Chambers lze využít v jakýkoliv den, aquapark je otevřený až do západu slunce a akvárium do 22:00. U letenek s odletem z Prahy mezi 23. prosincem 2019 a 2. lednem 2020 nebudou volné vstupenky poskytovány.

Atlantis Aquaventure je vodním parkem s rekordními vodními skluzavkami a 17 hektary zábavy. Pro turisty je aquapark oblíbenou atrakcí také díky svým plážím dlouhým 1,2 kilometru a úžasnému panoramatickému výhledu na Dubaj. Dokonalým lákadlem pro celou rodinu jsou navíc delfíni a lachtani v Dolphin Bay. The Lost Chambers je největším akváriem Spojených arabských emirátů a domovem pro více než 65 000 mořských živočichů včetně žraloků černoploutvých, stovek rejnoků pocházejících z Arabského moře a různých barevných ryb a medúz.

„Fly better with Emirates“ – cestujte stylově se společností Emirates v Economy, Business a First Class. Cestující všech letových tříd mají v rámci oceňovaného zábavního systému „ice“ k dispozici přes 4 500 filmů, televizních pořadů a kanálů. O pohodlí pasažérů se starají mezinárodní palubní posádky včetně těch českých. Během letů jsou cestujícím podávány pokrmy a nápoje inspirované různými světovými regiony. Emirates navíc nabízí svým zákazníkům štědrý váhový limit na zavazadla: 35 kg v Economy Class, 40 kg v Business Class a 50 kg ve First Class.

Zakoupením letenek u společností Emirates, flydubai nebo u partnerských leteckých společností mohou cestující sbírat nebo utrácet věrnostní míle v rámci klubu Emirates Skywards. Míle je možné nasbírat také při ubytování ve vybraných hotelech, půjčování aut, během nákupů a zábavy u partnerů Dubai Mall a Dubai Duty Free.

Pro více informací o Emirates, včetně nápovědy, jak rezervovat letenky, a pro úplný seznam smluvních podmínek, kontaktujte svou cestovní agenturu, místní prodejní kancelář Emirates nebo je naleznete na adrese Emirates.com.  *Platí smluvní podmínky.