Prologis ve spolupráci s Plug and Play podporuje startupy z oblastí dodavatelského řetězce a logistiky

Partnerství je zaměřeno na rozvoj příští generace technologií pro dodavatelský řetězec

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, dnes oznámil strategické partnerství s Plug and Play, globálním startup ekosystémem a venture fondem specializovaným na rozvoj začínajících technologických startupů z oblastí dodavatelského řetězce a vertikální logistiky.

Prologis vybrané skupině startupů v rámci akceleračního programu Plug and Play poskytne mentoring i prostory ve svých logistických nemovitostech, aby mohly rozvíjet nové technologie. Prologis se tak zařadí k dalším partnerům Plug and Play jako DHL, Maersk, Panasonic, Hitachi, Mann+Hummel, CMA CGA, Daimler, Deutsche Bahn, Swiss Post, BASF, Union Pacific Railroad a Ericsson.

„Prologis bude spolupracovat se startupy i řadou oborových lídrů – mnoho z nich patří mezi zákazníky Prologis – s cílem vyvinout příští generaci technologií pro dodavatelský řetězec,” uvedl William O’Donnell, senior viceprezident Prologis, „soustavně se soustředíme na směřování naší činnosti ke zdokonalování našich zákaznických služeb, a proto podnikáme kroky v řízení budoucnosti logistických nemovitostí. To se promítá ve špičkových charakteristikách našich budov, jako jsou solární a světelné instalace, nebo v nových způsobech navrhování budov, kupříkladu jako vícepodlažních. Těšíme se, až budeme objevovat a začleňovat další nová řešení, včetně pokročilých analytik, IoT a jiných inovací v dodavatelském řetězci.”

„Záměrem uvedení této nové iniciativy Plug and Play je hledat nové technologie pro dodavatelský řetězec. Společnosti jejím prostřednictvím získávají jednu z nejlepších příležitostí, jak inovovat a transformovat budoucnost průmyslu,” řekl Saeed Amidi, zakladatel a generální ředitel Plug and Play, „těší nás, že se Prologis zapojil do programu a dále můžeme podpořit inovační strategii společnosti.”