Program Emirates Skywards slaví 16 let s více než 16 miliony členů

Emirates Skywards, cenami ověnčený věrnostní program letecké společnosti Emirates, slaví šestnácté výročí s více než 16 miliony členů. U této příležitosti představuje novou aktivitu v rámci programu pro ještě širší nabídkou možností, jak program využít.

Od spuštění programu Emirates Skywards v roce 2000 uplatnili jeho členové neuvěřitelných 220 miliard nasbíraných leteckých mil v rámci bonusových letů, hotelových pobytů a exkluzivních vstupů na největší světové kulturní a sportovní akce. Rozmanitost odměn a partnerů programu se odráží v globálním složení zákaznické základny společnosti napříč šesti kontinenty ve více než 150 destinacích.

Ještě více benefitů

Emirates Skywards se zaměřuje na spokojenost svých zákazníků, a proto neustále přináší exkluzivní partnerství a zavádí nejrůznější novinky s cílem nabídnout svým členům maximální možnosti výběru. Poslední takovou novinkou je zavedení systému Cash+Miles, jenž pro zakoupení letenky kombinuje platbu a využití nasbíraných mil. Zákazníci na všech čtyřech úrovních členství – modré, stříbrné, zlaté a platinové, si tak mohou pořídit letenky již po získání pouhých 2 tisíc mil. Novinka snižuje členům programu náklady na koupi letenky a může být využita u každého letu s Emirates ve všech cestovních třídách bez omezení výběru konkrétního místa.

V současnosti má Emirates Skywards 14 partnerských leteckých společností včetně strategických partnerů Easyjet a Quantas, již členům programu zajišťují přístup do jedné z největších sítí destinací na světě. Program také zahrnuje 24 partnerských hotelových řetězců, které celosvětově poskytují téměř 20 tisíc možností ubytování. Společnost Emirates spolupracuje také s programem Starwood Preferred Guest (SPG), jenž všem členům zaručuje dokonce dvojitou odměnu. A to díky možnosti sbírat jak míle v programu Skywards, tak body Starpoints.

Exkluzivní vstupy pro členy

V souvislosti s velkou aktivitou společnosti Emirates na poli sponzoringu sportovních a kulturních akcí mohou členové využít také množství vstupů na některé z největších celosvětových událostí včetně festivalu Emirates Airline Dubai Jazz Festival.

Od ledna letošního roku bylo rozdáno přes 12 tisíc vstupenek na 40 sportovních akcí, včetně populárních turnajů v ragby, tenise, baseballu, dostihů či závodů Formula 1®. Největším lákadlem je pro všechny členy ale stále fotbal. Společnost Emirates sponzoruje 6 špičkových evropských fotbalových klubů: Paris Saint-Germain, Real Madrid, Hamburger SV, SL Benfica, Arsenal Londýn a AC Milán. V rámci programu Skywards bylo do oběhu v posledních devíti měsících nabídnuto přes 5 tisíc lístků na zápasy všech těchto týmu v rámci jejich ligových soutěží.

Program Emirates Skywards ale nemyslí jen na sportovní fanoušky, spolupracuje také s předními světovými umělci. V roce 2010 začal budovat tradici pravidelné soutěže pro designéry s názvem Art of Travel. Každoročně tak mohou umělci připravit návrhy členských karet programu Skywards, a předvést tak své umění na mezinárodním poli.

V neposlední řadě mají všichni členové přístup do celosvětové sítě 39 salónků Emirates na významných mezinárodních letištích, včetně 6 salonků v prostoru mezinárodního letiště v Dubaji, a mohou také překročit povolený dvacetikilogramový limit u hmotnosti zavazadel.

Pro více informací či v případě zájmu o členství navštivte: www.emirates.com/skywards