Flow East pojmenuje svůj vlajkový developerský projekt na Václavském náměstí „The Flow Building“

James Woolf, generální ředitel anglo-české realitní a developerské společnosti Flow East sídlící v Praze, oznámil, že její ikonická budova, která právě vzniká na Václavském náměstí, ponese oficiální název „The Flow Building”.

Moderní víceúčelový projekt kombinující design 21. století s nejmodernějšími technologiemi se nachází v srdci historického obchodního centra staré Prahy, na Václavském náměstí 47. Po dokončení v roce 2020 nabídne takřka 15 000 metrů čtverečních kancelářských prostor třídy A a 6 000 metrů čtverečních vysoce kvalitních maloobchodních prostor.

Vzhled rohové budovy je inspirovaný ideou proudů energie, jež se vlní vzhůru po její fasádě a navazuje na dlouhodobý cíl developera ochraňovat a rozvíjet bohatství pražské architektury.

James Woolf vysvětluje, co stojí za novým jménem budovy: „Praha se etablovala jako jedno z předních hlavních evropských měst. Proudí sem toky investic, probíhají zde významné obchodní transakce, město zažívá příliv talentů, nových technologií, nápadů a kreativních myšlenek z celého světa. Naším cílem bylo zachytit ducha tohoto nepřetržitého koloběhu města, jeho flow, právě v naší nové budově na Václavském náměstí. Ta se zároveň stává vrcholem naší ambice vytvořit nový ikonický architektonický odkaz, nastavit novou environmentální normu a odpovídajícím způsobem doplnit pražské urbánní dědictví. Jméno The Flow Building podle nás vše výše zmíněné výstižně shrnuje zapamatovatelným způsobem.”

Během posledních 25 let úspěšného investování v České republice se společnost Flow East zaměřovala na renovace prémiových historických budov a na moderní výstavbu. Flow East vlastní portfolio prvotřídních komerčních a rezidenčních nemovitostí a luxusních hotelů. Je dlouhodobým investorem vlastnícím a spravujícím veškeré své nemovitosti.