FÀBREGAS A BALOTELLI SE VRACÍ DO AKCE S NOVÝMI evoPOWER 1.2 COLOURWAY

Kopačky v barevné kombinaci bílé, tmavě modré a svítivě oranžové

zahajují sezónu 2015/16

Herzogenaurach, Německo (1. července, 2015) – V době, kdy se evropské kluby v rámci předsezónních příprav vrací na hřiště, PUMA představuje kopačky evoPOWER 1.2 v úplně novém barevném provedení. Přední hráči PUMA Cesc Fàbregas a Mario Balotelli se dokonale uvolněni po letní přestávce vrací na trávník a při této příležitosti představují světu nové kopačky v barevné kombinaci bílé, tmavě modré a svítivě oranžové. Nové boty obuje také mnoho dalších hvězdných fotbalistů, včetně Oliviera Girouda, Gianluigiho Buffona a Danteho – kopačky je podpoří v maximálním výkonu a přesnosti při hře. Z českých hráčů bude v nových kopačkách hrát např. David Limberský.

Nový model kopaček je inspirován svobodou při kopání bosou nohou. Boty umožňují hráčům přirozený pohyb a zároveň poskytují flexibilitu nezbytnou pro přesnější kontrolu nad míčem a maximální sílu střely. Lehký a velmi měkký svrchní materiál, který je umístěný podélně nikoliv horizontálně, zajišťuje svobodu pohybu a spolehlivou podporu. Podešev nových evoPOWER 1.2 je tvořena konstrukcí, jež přenáší stabilitu od paty do přední části kopačky, a umožňuje tak ohýbat chodidlo stejně svobodně jako naboso.

Přesnější kontrola nad míčem je dovedena k dokonalosti díky vylepšenému protiskluzovému materiálu GripTex, který je umístěný po celém povrchu nártu, a zvyšuje tak přilnavost míče ke kopačce za každého počasí. Přesnost přihrávek a střel je dále podpořena svrchním materiálem AccuFoam, hráč má tak tu nejlepší kontrolu nad míčem.

Cesc Fàbregas o nových kopačkách řekl: „Těším se po letní pauze opět zpátky na hřiště. Věřím, že nové kopačky mi pomohou najít ten správný rytmus při hře. Barevné provedení je navíc velmi nápadné a rozhodně upoutá pozornost. Předsezónní příprava hraje klíčovou roli v tom, jak úspěšní budeme v nadcházející sezóně, a já jsem velmi rád, že PUMA dala mým nohám nový vzhled. Můžeme tak s týmem odstartovat obhajobu našeho titulu.”

Mario Balotelli poznamenal: „Nové boty, nová sezóna, nový začátek. Těším se, až se odpočatý vrátím znovu na hřiště, a je opravdu super, že mě budou doprovázet právě nové kopačky evoPOWER. Na tyto boty jsem si rychle zvykl – poskytují mi perfektní podporu, kterou potřebuji. Rád ukážu fanouškům, jakou formu mám, a jsem nadšený, že jsem po dovolené zpět u týmu.”

Nové barevné kopačky evoPOWER 1.2 budou od dnešního dne k dispozici v Puma Concept Store v OC Palladium, na www.puma.com, v obchodní síti www.top4sport.cz a v kamenných obchodech Top4fotball v Praze, Ječná 15 a v Brně, Bubeníčkova 13. Dále je bude možné zakoupit ve vybraných prodejnách A3 Sport a na eshopu www.a3sport.cz, ve vybraných prodejnách Intersport a na eshopu www.intersport.cz a v obchodní síti Sportisimo.