Emirates Skywards dosáhl 25 milionů členů

Věrnostní klub rozdal během dvou týdnů 455 000 věrnostních mílí i odvozy se soukromým řidičem

Více než dva týdny si mohly stovky cestujících užívat oslavy významného milníku věrnostního klubu Emirates Skywards. Počet jeho členů totiž vystoupal na historických 25 milionů. Na zákazníky čekala na Terminálu 3 v Dubaji mnohá překvapení.

Od 22. září do 7. října rozdal věrnostní klub Emirates Skywards přibližně 400 cen, včetně 455 000 věrnostních mílí, 16 členských úrovní Gold a Silver, 16 vstupů do letištních salonků Emirates pro dva, 56 soukromých odvozů s řidičem a další ceny.

V prvním týdnu akce našlo 25 šťastlivců každý den na svém zavazadle velkou červenou samolepku Emirates, což jim umožnilo vybrat si jednu ze speciálních cen.

Ve druhém týdnu se akce přesunula do odbavovací části Business Class, kde mělo 1 000 cestujících možnost nechat si vytisknout personalizovaný štítek na zavazadla s motivem oslav dosažení 25 milionů členů Emirates Skywards. Pro každého nově zaregistrovaného člena Emirates Skywards byly navíc připraveny i zvláštní odměny.

Dr. Nejib Ben Khedher, Senior Viceprezident divize Emirates Skywards, uvedl: „Bylo příjemné celé dva týdny sledovat nadšené reakce našich cestujících, které výhry potěšily. Chtěli jsme tento významný milník oslavit s našimi zákazníky, jelikož spolupráce s komunitou našich členů je základem úspěchu programu Emirates Skywards. Brzy navíc spustíme další dvě iniciativy, které budou jak pro nás, tak pro naše zákazníky velice důležité.“

Emirates Skywards kromě toho v rámci oslav potěšil i dalších 22 200 svých členů prostřednictvím speciálních nabídek a členských slev, jako například výhodných tarifů Cash+Miles nebo upgradů do vyšších úrovní věrnostního programu.