Díky MasterCard Priceless Cities si užijete evropská i světová města jako nikdy dříve!

Držitelé karet MasterCard mohou využít různorodé benefity a slevy u obchodníků po celém světě

Společnost MasterCard představuje českým majitelům platebních karet speciální program Priceless Cities, který v nejnavštěvovanějších městech světa nabízí jedinečné zážitky, speciální akce s možností prioritních vstupů na vybrané atrakce a další výhodné nabídky. Držitelé platebních karet MasterCard mohou program využít celoročně. Nyní je ovšem velmi aktuální v době jarních prodloužených víkendů v evropských metropolích nebo při plánování letní dovolené v různých koutech světa.

Priceless Cities je unikátní globální program, díky němuž mohou držitelé karet MasterCard poznat známá města netradičním způsobem. Kdo by si nechtěl znovu a jinak užít například Londýn, Paříž, Istanbul, New York nebo Bangkok, tedy ta města, která za rok 2015 patří mezi deset nejnavštěvovanějších na celém světě? V každém z nich přitom můžou vybírat ze čtyř kategorií akcí a zážitků: nákupy, jídlo, zábava a ubytování. V rámci Priceless Cities získají třeba vstupenky na nejžádanější představení a koncerty, podívají se do zákulisí a na běžně nedostupná místa nebo si užijí jedinečný gastronomický zážitek.

Každé město má svoji specifickou nabídku. Například v Londýně lze díky Priceless Cities prožít jedinečné dvouhodinové nakupování v obchodním domě Harrods v doprovodu stylisty nebo strávit tři noci za cenu dvou ve W London hotelu na pulzujícím Leicester Square. Pokud dají držitelé karty přednost Paříži, nabízí se jim například nezapomenutelná večerní návštěva kabaretu LIDO DE PARIS spojená s večeří i s prohlídkou zákulisí kabaretu. Priceless Berlín upoutá mimo jiného i zajímavou gastro tour se speciálním čtyřchodovým menu.

„MasterCard se neustále snaží zprostředkovat držitelům svých karet nezapomenutelné zážitky,“ říká marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko Martina Piskorová. „Češi si zvykli platit kartou i v zahraničí, více než polovina ji zde skutečně upřednostňuje před hotovostí. Priceless Cities je program, který funguje ve světě již delší dobu, a jsme proto velmi rádi, že můžeme tuto úspěšnou platformu nabídnout i českým držitelům karet MasterCard. Otevírají se pro ně nové možnosti, jak si užít navštívenou destinaci,“ doplňuje Martina Piskorová.

Priceless Cities je nadstandardní globální program benefitů společnosti MasterCard, který je uživatelsky velmi jednoduchý. Držitel platební karty společnosti se zaregistruje na www.priceless.com a daný balíček, výhodu či slevu si online zakoupí nebo si vygeneruje voucher, který mu bude odeslán na jeho e‑mail. V průběhu cestování může pak výhody snadno využívat, a to prokázáním se daným voucherem nebo potvrzením o zaplacení z webu. Program je možné využít se všemi kartami MasterCard, držitelé karet World Elite a Platinum mají navíc k dispozici další speciální nabídky.

Priceless Cities je nedílnou součástí světoznámé platformy Priceless („K nezaplacení“) společnosti MasterCard. Ta existuje již od roku 1997 ve více než 110 zemích světa a v 50 jazykových mutacích.