Colliers v České republice představuje novou obchodní linii Design & Build

Společnost Colliers International oznamuje, že v České republice rozšířila své portfolio o nové oddělení Design & Build, jež nabídne zákazníkům široké a komplexní spektrum služeb přímo spojených s potřebami nájemců nemovitostí: od konzultací rozvržení a vybavení prostor přes jejich detailní projektování a plánování včetně designu interiérů až po kompletní realizaci a dodání. Servis nabízený v rámci linie Design & Build je relevantní pro pronajímatele i nájemce jak v případě stěhování do zcela nových prostor, tak tehdy, pokud by rádi inovovali své stávající zázemí
a zlepšili produktivitu i retenci svých zaměstnanců. Reflektuje totiž nejnovější kancelářské trendy, jejichž cílem je vytvořit inspirující a motivující pracovní prostředí.

Oddělení Design & Build bude sídlit v pražské pobočce Colliers International a povede ho Ondřej Slavík, který přichází z konkurenční firmy patřící k lídrům na trhu, kde působil na pozici senior manažera pro výstavbu a mimo jiné zodpovídal za dozorování a dodávku projektů na klíč, zadávání zakázek či přípravu tendrů, cenových nabídek a časových plánů.

Slavík své dosavadní zkušenosti a znalosti uplatní v uceleném přístupu k individuálním potřebám klientů Colliers International, díky kterému jim zajistí vytvoření optimálního pracoviště. V době historicky nejnižší nezaměstnanosti v regionu spojené s omezenou dostupností zkušených zaměstnanců je více než kdy dříve důležité prostředí, které dokáže přitáhnout a udržet talentovanou pracovní sílu a zároveň díky důrazu na inovace, spolupráci a flexibilitu zdokonalí služby společnosti.

Design & Build bude zohledňovat pracovní postupy a potřeby každého klienta, jeho specifickou firemní kulturu a identitu, analyzovat profesní profily a požadavky na prostory zaměstnanců a poté vytvoří řešení odpovídající jejich současným i budoucím potřebám. Díky tomu promění dostupné prostory v pracoviště, kde lidé mohou komunikovat, spolupracovat, inovovat a být pyšní na svou práci i svého zaměstnavatele, a zároveň dojde ke snížení nákladů, jež tak mohou být efektivněji alokovány.

„S potěšením oznamuji, že společnost Colliers International je nyní prostřednictvím Design & Build svým klientům po celé České republice připravena poskytnout ty nejkvalitnější služby. Její založení je výzvou, kterou jsem přijal s potěšením a hrdostí a jsem skutečně rád, že jsem se stal součástí týmu Colliers,“ řekl Ondřej Slavík, ředitel oddělení Design & Build společnosti Colliers International v České republice.

Založení Design & Build je součástí plánu růstu Colliers International na českém trhu. Jeho akceleraci zahájila v létě tohoto roku dohoda o konsolidaci s agenturou THREESIXTY, po které jeden z jejích partnerů Tewfik Sabongui převzal roli výkonného ředitele Colliers pro Českou republiku.

„Naší hlavní prioritou a cílem je být blíže našim klientům, rozumět jejich potřebám. Proto je rozšiřování a posilování nabídky našich služeb nezbytností. Design & Build nabízí a umožňuje svým uživatelům (nájemcům i pronajímatelům) využívat komplexní, v dnešní době klíčový servis, který podpoří jejich podnikání, ať už je jakéhokoli typu, v různých fázích vývoje či obchodního cyklu. Přidává se k nám tým těch nejlepších odborníků na trhu, kteří s sebou přinášejí expertízu, špičkové know-how a také znalost trhu,“ dodal Tewfik Sabongui.