Colliers International posiluje tuzemský tým: Petr Zaoral povede průmyslové oddělení společnosti Colliers

PRAHA, 17. září 2015 – Společnost Colliers International s potěšením oznamuje, že na pozici ředitele průmyslového oddělení nastoupil Petr Zaoral.

Ve své nové pozici povede Petr (43) prodejní a marketingový tým a bude dohlížet na všechna divizní plánování a obchodní aktivity oddělení. Petr bude rozvíjet vztahy s klíčovými klienty působícími v leteckém, automobilovém, výrobním a farmaceutickém odvětví. Rovněž bude zodpovědný za odborné vedení svého týmu a zajištění vysoké kvality profesionálních služeb, které společnost svým klientům zajišťuje.

„Petr přináší našemu týmu cenné znalosti a zkušenosti z oblasti logistického dodavatelského řetězce, jež jsou nezbytné pro pochopení potřeb našich klientů z široké škály odvětví,“ řekl Omar Sattar, člen RICS a výkonný ředitel Colliers International Česká republika, a dodal: „jsem přesvědčený, že Petr díky svým dlouholetým zkušenostem, vůdčím schopnostem a znalostem odvětví povede náš průmyslový tým k ještě větším úspěchům.“

Před nástupem do společnosti Colliers International pracoval Petr jako obchodní a marketingový ředitel logistické společnosti GEFCO, kde byl zodpovědný za obchodní rozvoj všech poskytovaných služeb a za marketingové aktivity. Petr také zastával vedoucí pozice ve společnostech CEVA Freight, CH Robinson a DHL Express.

Petr studoval Technickou školu se zaměřením Letecký inženýr v Praze a také na Mercury International Sales Academy nacházející se rovněž v hlavním městě České republiky.